Dersin Kodu | Tipi | Adı | Ders Saati | Kredisi | AKTS | Dönem |
BT-557 | Y.L. | Endüstriyel Mikrobiyoloji ve Gıda Sanayisi | 2+0 | 2 | 6 | Güz |
GM-0027 | Dr. | Alkollü İçkiler Mikrobiyolojisi | 3+0 | 3 | 6 | Güz |
GM-665 | Y.L. | Maya Fizyolojisi ve Biyoteknolojisi | 3+0 | 3 | 6 | Güz |
GM-667 | Y.L. | Laktik Asit Bakterileri Fizyolojisi ve Biyoteknolojisi | 3+0 | 3 | 6 | Güz |
BT-550 | Y.L. | Gıda Biyoteknolojisi | 2+0 | 2 | 6 | Bahar |
GM-0032 | Dr. | Malt- Bira Kimyası ve Teknolojisi | 3+0 | 3 | 6 | Bahar |
GM-0034 | Dr. | Fermantasyon Mikrobiyolojisinde Moleküler Yöntemler | 3+0 | 3 | 6 | Bahar |
GM-652 | Y.L. | Fermente Bitkisel Ürünler | 3+0 | 3 | 6 | Bahar |
SAFS-0008 | Dr. | Microbiology and Technology of Fermented Foods | 3+0 | 3 | 6 | Bahar |
Not: Ders içeriğini "Dersin Kodu" veya "Adı"na tıklayarak görebilirsiniz.